atractii principale

Kiddo Play Academy este un loc de joacă educativ cu un concept unic și inovator. Creat special pentru copii, acestia își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi.

Având peste 1200 de metri pătrați de distracție pentru ei, copiii se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în propriul oraș imaginar. Și vor pleca cu zâmbetul pe buze și multe de povestit!

Tots
Area

O junglă în miniatură, construită din piese moi de burete, pentru ‘expediții’ sigure, dar distractive. Super obstacole și toboganul cu saltele gogoasă abia ii asteaptă!

Fun
Science

De la proiectarea unor avioane de hârtie și până la experimente de aerodinamica sau magnetism, copiii explorează într-un misterele științei!

Tree
House

Cele mai frumoase povești așteaptă să fie citite în casuța din ‘copac’! De acolo, cei mici vă vor face cu mana și trimite cele mai dulci zambete!

Role
Play

Micutii își vor explora imaginația jucând rolurile de bucătar, grădinar sau constructor, în timp ce socializează cu alți „adulti in devenire”.

kinetik
sand

Cele mai frumoase povești așteaptă să fie citite în casuța din ‘copac’! De acolo, cei mici vă vor face cu mana și trimite cele mai dulci zambete!

Show
Time

Locul unde micile star-uri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri, în fața familiei și a prietenilor!

atractii speciale

Kiddo Play Academy introduce atracții speciale care transformă fiecare vizită într-o aventură unică! Aici, copiii sunt invitați să exploreze și să descopere noi modalități de a învăța prin joc, cu zone tematice care stimulează creativitatea și curiozitatea.

Climbing
Mania

30 lei · o ora max.

Sesiune de catarare supravegheata de maxim 1 ora

Greutatea minima: 15 KG, Nu se poate iesi si reintra in decursul sesiunii

Cele mai sigure echipamente (auto belay)

mini bowling

10 lei · 1 credit

Joc: presupune crearea unui mostrulet sau caracter din 5 lovituri cu bila special conceputa pentru copii in popice

Optiune de joc single sau multiplayer

lasermaze

10 lei · 1 credit

Indisponibil temporar, facem UPGRADE la o noua versiune!

Joc: presupune parcurgerea unui labirint format din raze laser special concepute pentru copii pentru a ajunge la obstacole

Timp disponibil pentru un joc: maxim 3 minute

Optiune de joc single sau multiplayer

Disponibil doar ca si extra pentru biletul PLAY sau FULL PASS

Prima data
la kiddo?